Van Putlei Linkerzijaanzicht

Van Putlei 35a

Historiek ontmoet de toekomst

Woon modern en luxueus in een van de meest iconische wijken van Antwerpen

Het nieuwbouwproject VP35 rijst op als een tijdloze feniks tussen de klassieke burgerhuizen uit de latere 19e en vroegere 20e eeuw die de Antwerpse wijk Zurenborg kenmerken.

VP35 werd ontworpen door Nicolas Schuybroek Architects met zorgvuldige aandacht voor design, duurzaamheid en kwaliteit. U woont er in alle luxe en comfort in het hartje van de historische wijk Zurenborg. Authentieke restaurantjes en een rustig straatbeeld maken deze buurt ook ’s avonds een waar genot. Het historisch centrum van Antwerpen bereikt u gemakkelijk met de fiets of tram, de rustgevende natuur van Park Den Brand, Hof Ter Leysen of het Koning Albertpark zelfs te voet.

8 appartementen van 75m2 tot 325m2 met mooie leefruimte, vloerverwarming en ruime terrassen met maximale lichtinval zorgen voor een unieke woonervaring met adembenemend zicht over de historische wijk of het groen van de heerlijk ruime binnentuin. Alle materialen werden zorgvuldig geselecteerd op basis van design, duurzaamheid en kwaliteit.

"It’s very important that historic cities are allowed to reinvent their future" - Zaha Hadid

VANP E INT Living2 1 0
V Plei vooraanzicht Van Putlei rechterzijaanzicht Van Putlei Linkerzijaanzicht VANP I Facade 1 0 VANP H Gardens 1 0 VANP G INT Bad Bathroom 1 0 VANP F INT Kitchen 1 0 VANP E INT Living2 1 0 VANP D INT Living1 1 0